Publicacions

Ja pots trobar el llibre  «Matemàtiques  2n de batxillerat» a Virtusbooks store!!!     portada llibre

Aquest llibre és el resultat de molts anys d’experiència impartint matemàtiques a 2n de batxillerat. Està escrit per una amiga i companya meva Mari Carmen Albás i per mi mateixa. Estem segures que serà una eina engrescadora de la qual cada alumne traurà el màxim profit segons la seva responsabilitat i ganes de treballar.

El llibre conté enllaços a:

  1. Webs, com ara els quaderns virtuals elaborats pel Departament d’ensenyament.
  2. Fitxers html interactius utilitzant la calculadora Wiris cas. El fet d’accedir a gràfics interactius permet entendre conceptes abstractes que de manera estàtica són més difícils d’assimilar. Quan es treballa la geometria vista en 3D ajudem als alumnes amb menys visió a imaginar l’espai.  Aquí podeu veure un exemple (arxiu PDF, 2,4 MB).
  3.  Preguntes tipus test, aleatòries, de tot el temari de 2n de batxillerat  que  et permetran anar avaluant els teus coneixements. Són les anomenades QuizzesDescobreix-les amb aquest exemple.
  4. Més de 300 exercicis amb solució; no només amb el resultat final sinó amb tot el procediment, molts d’ells de les PAU. Vols veure un exemple? Quan obris l’arxiu, fes clic a «Sol.» per veure-ho.

El format del llibre és html. Per tant, l’alumne, a més a més de poder treballar les matemàtiques amb un PC o un MAC les pot portar a la butxaca: iPad, iPhone, Android, BlackBerry…

Us animo a gaudir d’aquesta eina que ha estat per els alumnes un creixement en competències pròpies del batxillerat, com són la competència en el tractament de la informació i la competència digital; la competència d’aprendre a aprendre.

íNDEX DEL LLIBRE

Si voleu descobrir tots els continguts del llibre, el millor és que llegiu l’índex complet. El podeu consultar fent clic aquí.

Leave a comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Proudly powered by WordPress Theme: Adventure Journal by Contexture International.